Πολυτελής αίσθηση, μοναδική και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η διακόσμηση και η οικεία του ατμόσφαιρα είναι ιδανικά για μια ήρεμη διαμονή

Οι Σούιτες και τα Δωμάτια μας

Μπείτε, βγάλτε τα παπούτσια σας και αφήστε τον εαυτό σας να βυθιστεί στο πλούσιο στρώμα. Κλείσε τα μάτια σου για πέντε λεπτά, χαμογέλα... Θέλω να εξερευνήσω και να απολαύσω αυτόν τον χώρο.

Άρτεμις

Artemis Room Hotel Crete

Μοναδική Junior Σουίτα
4 άτομα + Θέα στην Πισίνα και την Αυλή

Μια γοητευτική σουίτα που βρίσκεται στον 1ο όροφο. Ενα παραβάν χωρίζει το λευκό κρεβάτι με ουρανό, από το καθιστικό.

Οδύσσεια

odyssey room

Μοναδική Σουίτα
4 άτομα + Θέα στο Χωριό

Μια γοητευτική σουίτα στον 1ο όροφο, με 4 παράθυρα με παραθυρόφυλλα με θέα στο κέντρο του χωριού, η οποία έχει μια μοντέρνα ζωφόρο οροφής που απεικονίζει την Κίρκη, την Οδύσσεια του Ομήρου.

Νεφέλι

Nefeli Room

Δωμάτιο Μεζονέτα
2 άτομα + Θέα στην Πισίνα και Αυλή

Η διώροφη Νεφέλη σε χωριστά επίπεδα κάθεται γλυκά κάτω από τα δοκάρια, με το ντους της κάτω από τη σκάλα και ακριβώς έξω από την πόρτα.

Πανδώρα

pandora boutique hotel room rethymno

Δωμάτιο με Μπαλκόνι
3 άτομα + Θέα στην Πισίνα και Αυλή

Η Πανδώρα, όπως αρμόζει σε απλούς θνητούς δίπλα σε ένα ζευγάρι θεών,  εξακολουθεί να είναι αρκετά ευρύχωρη και μπορεί εύκολα να χωρέσει ένα ζευγάρι και ένα μικρό παιδί.

Ρέα

Villa Kynthia

Διαμέρισμα
4 άτομα + Θέα στον Πεζόδρομο

Ένα πανέμορφο διαμέρισμα που κοιμίζει 2 ως 4 άτομα σε ένα υπνοδωμάτιο με λευκό φως (το παράθυρό του βλέπει σε έναν μικροσκοπικό δρόμο) και έναν διπλό ημιώροφο/καθιστικό, ιδανικό για ζευγάρι ή οικογένεια.

Κύνθια Πολυτελής Ξενώνας Κρήτη - Κύνθια Ξενώνας Πάνορμο